Tekninen tuki ja neuvonta (24h) : 0600 95225 huolto@ttlampopumppuhuolto.fi

tavoitteena suomen paras huoltopalvelu

t&t lämpöpumppuhuolto

Kahden oman alansa huipputaitavan nuoren yrittäjän perustama yritys on erikoistunt lämpöpumppujen myyntiin ja huoltoon sekä käyttäjäkeskeisten lämmitysratkaisujen löytämiseksi asiakkaalle.

T&T Lämpöpumppuhuolto omaa kahdenkymmenen vuoden kokemuksen lämmitysjärjestelmistä sekä niiden huolloista pohjoisen olosuhteissa.

Asiakastyytyväisyys ja toimivat lämmitysratkaisut ovat yrityksellemme kunnia-asioita. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitomme vastaamaan uusinta markkinoilla olevaa tekniikkaa. Tästä syystä ollemmekin monipuolisesti sertifioitu yritys. Tinkimätön asenteemme tuottaa parasta mahdollista jälkeä onkin huomioitu niin asiakkaiden kuin tavarantoimittajienkin keskuudessa.

Teemu Liikanen

Teemu Liikanen

Partner / Myynti / Huolto

 

+358 50 337 5553
teemu@ttlampopumppuhuolto.fi

Toni Kuronen

Toni Kuronen

Partner / Myynti / Huolto

 

+358 40 847 5747
toni@ttlampopumppuhuolto.fi 

Sertifioitua laatua

Kouluttaudumme ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Sertifioitujen standardien avulla pystymme takaamaan, että käytössämme on aina oman alamme viimeisin tietotaito.

Kylmäalan pätevyysrekisteri

Olemme Tukesin hyväksymässä kylmäalan pätevyysrekisterissä.
Lupanumero: 7661/91/2013

SULPU ry:n jäsen

Olemme Suomen Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry:n jäsen.

Bosch Lämpömestari

Bosch Lämpömestarit ovat huolella valittuja ja vahvasti koulutettuja lämmitysalan asiantuntijoita, joilla on alan johtava tietotaito.

IVT-huoltoliike 2015

Olemme vuoden 2015 IVT Nordic Inverterin valitsema huoltoliike Suomessa.

Bosch Lämpömestarit eivät ole vain taitavia lämpöpumppuasentajia. He ovat myös kustannustietoisia energia-asiantuntijoita, tiedonhaluisia tarvekartoittajia sekä palvelualttiita tukihenkilöitä. Sen lisäksi, että heidän kanssaan asioiminen on ketterää ja luotettavaa, saat heiltä laitteillesi huipputakuun!

Aletaanko hommiin?
Ota yhteyttä!

Heräsikö pelkästään lisää kysymyksiä? Kaipaako lämmitysjärjestelmäsi huoltoa vai suunnitteleeko kenties taloyhtiönne lämmitysjärjestelmän uusimista?

Jätä yhteystietosi ja esitä asiasi, niin me etsimme sinulle siihen sopivimman ratkaisun.

12 + 1 =