Tekninen tuki ja neuvonta (24h) : 0600 95225 huolto@ttlampopumppuhuolto.fi

Vaihto- ja palautus

Verkkokauppa

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja mahdolliset laput edelleen kiinni.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja alkuperäisen myyntipakkauksen siistissä kunnossa. Palautuksen tulee sisältää tuotteen lisäksi sen alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Ilmoitus peruuttamisoikeuden käyttämisestä on tehtävä yritykselle edellä mainitun 14 päivän kuluessa ja tuote palautettava viivytyksettä ja viimeistään 10 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Mikäli palautettua tuotetta on vastoin asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

Palautusosoite:

T&T Lämpöpumppuhuolto Oy
Kytkinkatu 2 A 2

04220 Kerava

Yritys perii palautettavan tuotteen postituskulut.

Yritys palauttaa asiakkaan maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 14 vuorokauden kuluessa asiakkaan peruuttamisilmoituksen saatuaan. Yrityksellä on kuitenkin oikeus pidättyä maksun palautuksesta, kunnes yritys on saanut tuotteet takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteet yritykselle. Palautuksen postikulut vähennetään tuotteen palautushinnasta. 

Yrityksellä on oikeus periä maksu niistä tilauksista, joita ei ole peruutettu eikä vastaanotettu noutopaikasta. Maksu vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen aiheuttamia kustannuksia.

 

Tilauksen peruutus

Mikäli asiakas haluaa perua tilauksen, on peruutus tehtävä vuorokauden(?) sisällä tilauksesta. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla asiakaspalveluumme osoitteeseen: ????@ttlampopumppuhuolto.fi.

Peruutusilmoitukseen tulee merkitä asiakkaan nimi, osoite, tilauspäivä ja tuote.

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

 

Ongelmatilanteet 

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilausta, tulee virheestä ilmoittaa viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti palautusosoitteeseemme.

Aletaanko hommiin?
Ota yhteyttä!

Heräsikö pelkästään lisää kysymyksiä? Kaipaako lämmitysjärjestelmäsi huoltoa vai suunnitteleeko kenties taloyhtiönne lämmitysjärjestelmän uusimista?

Jätä yhteystietosi ja esitä asiasi, niin me etsimme sinulle siihen sopivimman ratkaisun.

5 + 15 =