Tekninen tuki ja neuvonta (24h) : 0600 95225 huolto@ttlampopumppuhuolto.fi

Bosch Climate Class 8101i 6,5kW A+++

1 920,00 

Tyylikäs ilmalämpöpumppu on saatavilla monissa eri väreissä! Sillä on paras mahdollinen energialuokka A+++, joka takaa erittäin tehokkaan ja edullisen lämmityksen ja viilennyksen kotiisi. Erinomaisesti omakotitaloihin sopiva 6,5kW:n kokoluokka.

Tuotetunnus (SKU): 5361024 Osasto:

Kuvaus

Tyylikäs kokonaisuus
Tyylikkäin ilmalämpöpumppumme, jonka sisäyksikköä on saatavilla neljässä upeassa värissä: valkoinen, hopea, titaani ja punainen. Valitse tyyliisi ja sisustukseesi parhaiten sopiva värivaihtoehto – toiminnoista tinkimättä! Matala sisäyksikkö lisää asennuspaikan valintamahdollisuuksia.
Lämpöpumpussa on kaunis valkoinen ulkoyksikkö. Moderni ulkoyksikkö sopii asennettavaksi näkyvällekin paikalle ilman erillistä suojakoteloa.

Toimintoja ja tehokkkuutta
6,5 kW tehoinen lämpöpumppu sopii erinomaisesti omakotitaloihin ja suurempiin vapaa-ajan asuntoihin. Paras mahdollinen A+++ energialuokka ja 5,1 vuosihyötysuhde takaa parhaan mahdollisen säästön. PlasmaCLuster-puhdistus varmistavaa, että sisäilma tuntuu aina raikkaalta. PlasmaCluster puhdistaa viruksia, sieniä ja siitepölyä hengitysilmasta tehden sisäilmasta terveellisempää. Ilmanohjaus-toiminnoilla saat säädettyä ilmavirtaa yksilöllisten tarpeidesi mukaan välttäen vedontunnetta.

Etäohjaa missä vain!
Laitteessa on sisäänrakennettu wifi-etäohjaus. Tarvitset vain internet-yhteyden ja säädät laitettasi helposti missä ikinä oletkin! Helppokättöinen HomeCom Easy -älypuhelinsovellus varmistaa, että saat aina miellyttävän sisäilman kotiisi jo ennen kuin itse olet paikalla.

Huolettomia vuosia ilmalämpöpumpulla
Huolettoman ilmalämpöpumpun käytön takaavat ammattitaitoinen asennus ja pitkä takuu. Molemmat saat Bosch Lämpömestarilta! Täydellinen mielenrauha ja laitteen toimintavarmuus yhdistyvät Bosch-laatuun. Sinun ei tarvitse kuin nauttia miellyttävästä sisäilmasta!

Tarkemmat lisätiedot valmistajan sivuilta.

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Titan, Silver, Red