verkkokauppa

Ilmalämpöpumput, suodattimet ja tarvikkeet

BOSCH

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpö

Ilmalämpö on täydellinen ratkaisu erityisesti säh-kölämmitteisiin taloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin. Jos tilaratkaisu on avoin, ilmalämpöpumppu mahdollistaa parhaimmillaan jopa 50 prosentin säästöt lämmityskustannuksissa. Matalat asennuskustannukset mahdollistavat nopean takaisinmaksuajan.

BOSCH

Vesi-ilmalämpöpumput

Vesi-ilmalämpö

Ilma-vesilämpöpumppu kerää lämpöä ulkoilmasta ja mahdollistaa jopa 60 prosentin säästöt.

Asennuskustannukset ovat pienemmät kuin maalämmössä, sillä maahanporattavaa energiakaivoa ei tarvita.

BOSCH

Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpö

Poistoilmalämpöpumpun toiminta perustuu talosta poistettavan lämpimän ilman hyödyntämiseen. Lämpöpumppu ottaa talteenlämmitysenergian ja hyödyntää sen käyttö- ja lämmitysveden lämmittämiseen.

BOSCH

Maalämpöpumput

Maalämpö

Maalämpöpumppu antaa parhaimmillaan jopa 80 prosentin säästön. Se kytketään olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Maalämpöpumppu lämmittää talon sekä käyttöveden.

Suodattimet

Hienosuodattimet sekä kehykselliset suodattimet

Kauko-ohjaimet

Bosch ja IVT

ILP-tarvikkeet

Suodattimet ovat ilmalämpöpumpun tehokkaan ja varman toiminnan tae. Säännölliset puhdistus- ja huoltotoimenpiteet vaikuttavat myös ilmalämpöpumpun takuun voimassaoloon.

Kehyksellisten sekä hienosuodattimien lisäksi löydät valikoimastamme myös kauko-ohjaimet Bosch- ja IVT-ilmalämpöpumppuihisi. Mikäli et löydä verkkokaupastamme sopivaa tarviketta tai et ole varma soveltuvuudesta, otathan yhteyttä myyntiimme.

Aletaanko hommiin?
Ota yhteyttä!

Heräsikö pelkästään lisää kysymyksiä? Kaipaako lämmitysjärjestelmäsi huoltoa vai suunnitteleeko kenties taloyhtiönne lämmitysjärjestelmän uusimista?

Jätä yhteystietosi ja esitä asiasi, niin me etsimme sinulle siihen sopivimman ratkaisun.

7 + 6 =

Kytkinkatu 4 C
04220 Kerava

 

+358 50 337 5553 / Teemu
+358 40 847 5747 / Toni

 

huolto@
ttlampopumppuhuolto.fi