Bosch Compress 3800i EW

5 499,00 

Modernia tekniikkaa koneellisella poistolla varustetun poistoilmalämpöpumpun tilalle.

Tuotetunnus (SKU): 8733702320-3-1-1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Bosch Compress 3800i EW on uusi poistoilmalämpöpumppumme joka on suunniteltu vaihtokoneeksi vanhan koneellisella poistolla varustetun lämpöpumpun tilalle.

Automatiikka seuraa ulkolämpötilaa ja menoveden lämpötila säädetään tarpeen mukaan. Näin saavutetaan suurin mahdollinen säästö. Helpon asennettavuuden ja säästön ansiosta tuote on erinomainen valinta vanhan lämpöpumpun tilalle.

Lämpöpumppumme on varustettu viimeisimmällä tekniikalla. Moderni kosketusnäyttö tekee laitteen säätämisestä erityisen helppoa. Vaihtoventtiilin ollessa käyttövesi-asennossa taataan erinomainen käyttöveden tuotto, kun taas lämmitys-asennossa paras mahdollinen hyötysuhde.Ulkolämpötilan vaihdellessa lämpöpumppu säätää menoveden lämpötilan kulloisenkin tarpeen mukaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja on myös pitkäikäinen.

Huoltaminen on helppoa, eikä suodattimen puhdistukseen tarvita lainkaan työkaluja. Asennustyö on vaivaton reilun asennustilan ja moduulirakenteen ansiosta: laite voidaan jakaa kahteen osaan

Laitten edut:

  • Loistava hyötysuhde
  • Helppokäyttöinen ja helppohoitoinen
  • Moderni laite, joka on varustettu uusimmalla tekniikalla
  • Sopii minkä vain koneellisella poistolla varustetun poistoilmalämpöpumpun tilalle
  • Helppo ja nopea asennus

Täydelliset tekniset tiedot valmistajan sivuilta.