Bosch 7000 EHP 6.5 AA

1 357,33 

Energiatehokas, kestävä ja hiljainen lämpöpumppu.

Tuotetunnus (SKU): 8738204702 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Compress 7000 AA -ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen vaativiin oloihin. Se tarjoaa energiakustannuksia ja ympäristöä säästävää tehokkuutta. Compress 7000 on tarkoitettu ensisijaisesti lämmityskäyttöön, mikä selviää myös tyyppikilven ”HEATPUMP” tyypityksestä. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön sulatuksessa käytetään kuumakaasutekniikkaa. Toiminto pitää pohjalevyn lämpimänä eikä sähkövastusta tarvita, mikä säästää energiaa.

Motorisoitujen ilmanohjainten ansiosta ilma saadaan ohjattua jakautumaan entistä tehokkaammin hyödyntämällä Coanda-ilmavirtausta. Tämä tarkoittaa entistäkin suurempia säästöjä, käyttömukavuutta ja hiljaisempaa äänitasoa.

Compress 7000 -ilmalämpöpumppu on suunniteltu käytettäväksi ympäri vuoden. Lämpöpumppua voi käyttää lämmitykseen –30-asteen lämpötilaan saakka ja jäähdytykseen +43-asteen lämpötilaan saakka. Laitteen toimintavarmuus on testattu kattavilla kokeilla.

Ylläpitolämpötoiminnon avulla voit helposti pudottaa sisälämpötilan ylläpitolämpötilaan, esimerkiksi silloin, kun poistut vapaa-ajan asunnoltasi.

Tuotteen edut lyhyesti:

  • 10 °C:n ylläpitolämpö vapaa-ajan asunnoille
  • Hiljainen ääni
  • Ilmastointi kesällä
  • Vedoton ”Coanda-ilmanlevitys”
  • Tehokas Plasma Cluster -ilmanpuhdistus
  • Voidaan kytkeä internetiin ja kauko-ohjata älypuhelimen tai tabletin avulla

Täydelliset tuotetiedot valmistajan PDF-esitteessä.

Lisätiedot

Paino 55 kg
Mitat 79.8 × 29 × 26 cm

Saatat myös pitää...