Tekninen tuki ja neuvonta (24h) : 0600 95225 huolto@ttlampopumppuhuolto.fi

vesi-ilma-

lämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu kerää lämpöä ulkoilmasta ja mahdollistaa jopa 60 prosentin säästöt. Asennuskustannukset ovat pienemmät kuin maalämmössä, sillä maahanporattavaa energiakaivoa ei tarvita. Ilmavesilämpöpumppu koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä. Sisäyksikkö pitää sisällään automatiikan ja käyttövesivaraajan. Ulkoyksikkö asetetaan sopivalle paikalle talon ulkopuolelle.

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu erinomaisesti tilanteisiin, joissa poraus ei ole mahdollista tai tontin ala on rajallinen. Bosch Compress 7000i AW ja Compress 3000 AWS voidaan asentaa yhdessä sisäyksikön kanssa täydellisenä lämmitys- ja käyttövesiratkaisuna.

Bosch Compress 7000i AW

Mukautuu tarpeisiisi

Älä mukaudu teknologian vaatimuksiin – teknologian tulisi mukautua sinun tarpeisiin!

Bosch Compress 7000i AW on suunniteltu tämän periaatteen mukaisesti. Tarjolla on erilaisiin sovelluksiin tarkoitettuja malleja tehovälillä 5-17 kW ja mukana toimitetaan juuri oikeat lisävarusteet. Compress 7000i AW on aina ihanteellinen ratkaisu käyttötarpeestasi riippumatta.

Monipuolinen
Voit käyttää Compress 7000i AW -lämpöpumppua ainoana talon lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen tai yhdistää sen olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään. Tämän mahdollistaa korkea, jopa 62 °C:n menovesilämpötila. Laite tuottaa energiaa laajalla alueella: -20 °C…+35 °C. Malleissa, joita ei yhdistetä toiseen lämmitysjärjestelmään, sähköinen lisälämmitin varmistaa, että laite tuottaa tarvittavan lämmön myös alle -20 °C:n lämpötiloissa.

Compress 7000i AW -tuoteperhe
Compress 7000i AW -valikoimaan kuuluu ulko- ja sisäyksiköitä. Kaikki ulkoyksiköt ovat erityisen hyvin ääni- ja lämpöeristettyjä (EPP). Niitä on saatavilla erikokoisina tarvittavan tehon mukaan. Sisäyksiköt asennetaan mallista riippuen seinälle tai lattialle.

 

Täydelliset tuotetiedot valmistajan PDF-esitteessä.

Tämä tuote toimitetaan asennettuna

Bosch Compress 3000 AWS

Split-ilma-vesilämpöpumppu

 

Bosch Compress 3000 AWS on yksinkertainen, turvallinen ja kustannustehokas tapa tuottaa lämpöä ja lämmittää käyttövettä ulkoilman avulla. Split-tyyppisessä lämpöpumpussa kylmäaine kiertää ulko- ja sisäyksiköiden välillä, mikä pienentää jäätymisriskiä alueilla, missä voi olla pitkiä sähkökatkoja.

Kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin
Bosch Split on kehitetty vastaamaan pohjoismaisia olosuhteita ja vaatimuksia. Tuotekehitys perustuu satojentuhansien lämpöpumppuratkaisujen kokemukseen Pohjoismaissa. Antoteho voidaan valita lämmöntarpeen mukaan väliltä 8–17 kW. COP-arvo kuvaa lämpöpumpun antotehon ja sen kuluttaman energian välistä suhdetta. Kaikkien kokoluokkien COP-arvot ovat korkeat.

Helppo sijoittaa
Sisäyksiköstä on saatavilla neljä eri mallia, minkä ansiosta Compress 3000 AWS on helppo sijoittaa rakennukseen. Sisäyksikkö on saatavilla pienikokoi-sena seinään asennettavana mallina, kun sitä halu-taan käyttää olemassa olevan kattilan kanssa, tai itsenäisenä yksikkönä, jossa on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja sekä sähkövastus.

 

Täydelliset tuotetiedot valmistajan PDF-esitteessä.

Tämä tuote toimitetaan asennettuna

Aletaanko hommiin?
Ota yhteyttä!

Heräsikö pelkästään lisää kysymyksiä? Kaipaako lämmitysjärjestelmäsi huoltoa vai suunnitteleeko kenties taloyhtiönne lämmitysjärjestelmän uusimista?

Jätä yhteystietosi ja esitä asiasi, niin me etsimme sinulle siihen sopivimman ratkaisun.

12 + 8 =