Tekninen tuki ja neuvonta (24h) : 0600 95225 huolto@ttlampopumppuhuolto.fi

maalämpö-
pumput

Bosch-maalämpöpumppu antaa parhaimmillaan jopa 80 prosentin säästön. Se kytketään olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Maalämpöpumppu lämmittää talon sekä käyttöveden.

Tontille porataan tyypillisesti yksi 100–200 metriä syvä energiakaivo. Suuremmissa kohteissa energiakaivoja saattaa olla useitakin. Kaivoon asennetaan lämmönkeruuputki, jossa kiertävä maalämpöneste kerää lämpöä maaperästä. Lisäetuna mahdollisuus hyödyntää energiakaivoa talon jäähdytykseen.

Bosch Compress 7000i/7000 LWM

Viimeistä yksityiskohtaa myöten

Älykkään ohjauslogiikan, huolellisesti valittujen osien ja kierroslukuohjatun kompressorin ansiosta 7000 LWM on paras mahdollinen valinta – maalämpöpumppujen kuningas. Sillä saadaan suurimmat mahdolliset säästöt. Kaiken kruunaavat SCOP 5,6 ja A+++-merkintä.

Invertterillä paras mahdollinen säästö
Uusimmassa lämpöpumppumallissamme on kierroslukuohjattu kompressori. Se säätää tehoaan portaattomasti välillä 3-12 kW. Tämän vuoksi se toimii optimaalisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Se on hyvä ratkaisu myös taloudellisuuden kannalta, sillä pumppu ei koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Jatkuva käynti ilman tarpeettomia pysäytyksiä tarkoittaa tasaisen hiljaista ääntä, pienempää kulutusta ja pidempää käyttöikää.

Fiksu valinta sekä uusiin asennuksiin että vanhan laitteen tilalle
Kun hankit uuden lämpöpumppujärjestelmän, 7000 LWM on aina oikea valinta. Lisäsähköä ei yleensä tarvita 12 kW:n enimmäistehon ansiosta – ei myöskään kylmimpinä päivinä. Modernit lämpöpumput ovat energiatehokkaita. Jos haluat vaihtaa vanhan lämpöpumpun uuteen, olemassa olevat energiakaivot ovat yleensä lyhyempiä kuin nykyiset tehokkaat lämpöpumput vaativat. Bosch 7000 LWM:n keruupiirin valvonta-automatiikka mahdollistaa maksimaaliset säästöt vanhasta energiakaivosta.

Älykäs käyttöveden tuotanto
Mallissa Compress 7000 LWM on sisäänrakennettu käyttövesivaraaja ja käyttövesilogiikka. Älykäs ohjaus havaitsee esimerkiksi tiskaamisen tai kylpyammeen täytön ja sovittaa käyttöveden tuotannon käytön mukaan. Uusi, Boschin kehittämä RST-kierukkasäiliö tuottaa säästötilassa poikkeuksellisen runsaasti lämmintä käyttövettä (285 l/40 °C/12 l/min).

 

Täydelliset tuotetiedot valmistajan PDF-esitteessä.

Tämä tuote toimitetaan asennettuna

Bosch Compress 5000 LW/M

Suuret säästöt ja lisää mukavuutta

Bosch Compress 5000 LW/M perustuu suosittuun malliin, jota on nyt kehitetty entistä energiatehokkaammaksi. Lämpöpumpun ytimessä on luotettava, energiatehokas Scroll-kompressori, joka toimii korkeissa käyttölämpötiloissa. Compress 5000 LW/M -mallin Scroll-kompressorissa on matala äänitaso mutta korkea käyttölämpötila, joka tuottaa paljon käyttövettä ja toimii myös lämpöjärjestelmissä, joissa vaaditaan korkeita menovedenlämpötiloja.

Compress 5000 LW/M tuottaa jopa 65-asteisen lämmitysveden ja on siksi erinomainen vaihtoehto saneerauskohteisiin.

Tuotteen edut lyhyesti:

 • „Tehokas kompressori, jonka äänitaso on matala.
 • Lisävarusteiden avulla laitetta voidaan ohjata jopa kolmessa piirissä seuraavia toimintoja varten:
  – lattialämmityksen/pattereiden sekoitus
  – uima-altaan lämmityksen ohjaus
  – aurinkolämpö
 • Vaihtoehtoisesti voidaan ohjata useita sarjaan kytkettyjä lämpöpumppuja korkeamman tehon saamiseksi.
 • „Erityisen energiatehokkaat osat voivat säästää jopa 500 kWh vuodessa vakio-vaihtoehtoihin verrattuna.„
 • Erityisen energiatehokkaat osat voivat säästää jopa 500 kWh vuodessa vakio-vaihtoehtoihin verrattuna.„
 • Saatavilla koot 6–17 kW, mikä mahdollistaa ihanteellisen ratkaisun kaikenkokoisiin kiinteistöihin.„
 • Käyttöveden tuotannon älykäs ohjaus ennakoi tarvetta.

 

Täydelliset tuotetiedot valmistajan PDF-esitteessä.

Tämä tuote toimitetaan asennettuna

Aletaanko hommiin?
Ota yhteyttä!

Heräsikö pelkästään lisää kysymyksiä? Kaipaako lämmitysjärjestelmäsi huoltoa vai suunnitteleeko kenties taloyhtiönne lämmitysjärjestelmän uusimista?

Jätä yhteystietosi ja esitä asiasi, niin me etsimme sinulle siihen sopivimman ratkaisun.

5 + 1 =